?>

Dildon är känd som en av världens mest populära sexleksaker. Den har alltid varit ett älskat hjälpmedel för många människor. Både singlar och par använder sig av dildos. Det är en sexleksak som passar alla typer av människor. Alla kan använda en dildo om de verkligen vill och känner för det. Dildon är omtyckt då den finns i så många olika modeller. Ingen är den andra lik, i alla fall inte helt.

Älskad av alla

Dildon är älskad av alla möjliga slags människor i världens alla hörn. Den används av alla. Heterosexuella, Bisexuella, blonda, rödhåriga, stora och små. Den används alla tänkbara typer av människor. Alla har de sin egen bästa dildo som de tycker om att leka lite med när de vill mysa och ha det skönt.

Dildon är en fantastisk sexleksak som kan väcka mer än bara lust hos människor. Den kan även skapa spännande diskussioner. Kanske har du och en vän pratat om varför ni har valt just era dildos? Varför tycker ni att just de modellerna är bäst? Hur känns de att använda? Fungerar de som de ska? De som använder dildos ofta har alltid något att säga om sina dildos och sina andra sexleksaker. Om man är villig att dela dessa tankar med andra kan det leda till många spännande och roliga konversationer. Det är inte alls konstigt att dildon är så högt älskad av alla.

Finns många olika typer

Som du säkert redan känner till så kan man hitta dildos i nästan vilken form, storlek och färg som helst. Det är nog en av de största anledningarna till att så många använder just dildos när de stimulerar sig själva under sex. Att kunna få en dildo som har precis den form och storlek man behöver är fantastiskt. Alla kan få ett mycket skönare och rikare sex bara genom att använda sin bästa dildo. Vilken är den bästa dildo du kan tänka dig? Det finns säkert en typ av dildo som du länge har funderat på att testa. Om du inte har det, kommer här ett par exempel på vad du skulle kunna prova på. Det kan alltid vara kul att prova på nya sexleksaker någon gång. Variation är bra för alla, speciellt när det handlar om just sex.

Vanliga dildos

Vanliga dildos är de där typiska dildos man ser i de allra flesta butiker. De är av standardstorlek och är ofta mer naturligt färgade än många andra dildos. Detta är den bästa dildo du som nybörjare kan köpa. Detta är oftast det billigaste alternativet, vilket är perfekt om man bara vill prova på att använda en dildo. Om man aldrig har rört en dildo tidigare, kan du börja med en helt vanlig dildo. Sedan kan du långsamt jobba dig upp mot din absolut bästa dildo.

De riktigt stora

Det finns vanliga dildos och det finns riktigt enorma dildos. Dessa dildos är till för de allra mest erfarna användarna. Att börja med de allra största modellerna är inte att rekommendera om du precis har börjat att använda sexleksaker för första gången. En riktigt stor kan säkert vara otroligt frestande för en del, speciellt för dem som är riktigt sugna. Men var försiktig med de allra största sexleksakerna, speciellt när det kommer till dildos. Du vill väl inte skada dig själv, eller hur? Om man inte har vant sin kropp vid extrem penetration, är risken stor att man kan skada sig själv. Både slemhinnor och hud kan bli irriterade eller spricka. Det är verkligen inte skönt. Börja med de lite mindre varianterna och jobba dig uppåt. Du kommer att nå din största och bästa dildo tillslut. Ge det bara lite tid, så slipper du några otrevliga skador.

Dubbeldildos

Det finns faktiskt två i en-dildos. Dessa kan se lite olika ut beroende på vem och hur många som ska använda dem. Den ena varianten av två i en-dildos är en typ av dildo som består av två sammansatta dildos. De sitter sida vid sida av varandra. Oftast sitter de ihop i botten. Dessa är bra för dig som gillar att penetrera flera ställen samtidigt. Kvinnor kan till exempel penetrera sin vagina och sin anal samtidigt med en av dessa dildos.

Den andra typen av två i en-dildos är den dubbelsidiga dildon. Denna dildo har helt enkelt två ändar. En dubbelsidig dildo är även extra långbästa, vilket gör det till den bästa dildo som par kan använda tillsammans. Man kan alltså vara en i varje ände på denna typ av dildo. Att använda en av dessa kan vara riktigt mysigt för par.

Kombinerade dildos

Vissa modeller av dildos har extra funktioner som gör dem ännu mer spännande och effektiva. Kombinerade dildos är ofta en kombination mellan en dildo och en vibrator. Vibratorn på en sådan dildo kan fungera på lite olika vis. En del har riktigt kraftfulla vibrationer, medan andra är mycket mer diskreta och tysta. Kombinerade dildos kan även vara dildos med inbyggda analpluggar eller andra liknande delar. Det är den bästa dildo man kan få om man vill få mycket för sina pengar. Man kan få många timmars stimulering med hjälp av en av dessa härliga dildos.

På maskiner

Ibland kan man hitta dildos på maskiner. Ja, det är faktiskt helt sant. Sexmaskiner är faktiskt en grej. Om du inte har någon som kan göra jobbet åt dig eller om du bara inte orkar själv, kan du skaffa en sexmaskin som gör precis det du ber den om. En sexmaskin är riktigt kul att använda. Man ställer bara in den på de inställningar man vill ha, sedan är det bara att lägga sig ner och njuta. En del sexmaskiner låter dig byta ut den medföljande dildon mot en annan dildo. Det kan till exempel vara din alldeles egna bästa dildo. Sexmaskiner är verkligen smarta uppfinningar som gör sexet mycket lättare för många människor, speciellt de som har svårt att onanera eller bara röra sig själva. Om man har problem men ändå vill kunna ha ett bra sexliv, kan man skaffa en sexmaskin som kan göra allt åt en.

På dockor

Dildos används även när man tillverkar sexdockor. De används då specifikt vid tillverkningen av sexdockor som ska efterlikna manliga kroppar. Då dildos kan fås i alla möjliga modeller, kan man göra varje sexdocka unik, precis som en riktig, mänsklig partner. Det är alltså tack vare dildon som man kan skapa alla dessa sköna och naturtrogna sexdockor.Sexdockor finns för dig som verkligen vill ha en kropp att röra vid under sex, men som kanske inte har en riktig partner att mysa med. Det är där sexdockan verkligen får skina bland alla andra typer av sexleksaker. Om din bästa dildo inte är bra nog för dig, kan du prova att fästa den på en sexdocka. Det kan faktiskt göra att ditt sex känns mycket mer naturligt och övertygande. Det kan verkligen göra mycket.


Vissa dockor lägger extra mycket fokus på just dildon. Denna typ av sexdocka brukar föreställa endast den nedre delen av en manlig kropp. Dockor som föreställer hela kroppar brukar vara ganska dyra att producera och därför är även försäljningspriset för dessa ganska högt. Men de som inte är helkroppsdockor är mycket billigare. Då kan man istället lägga extra resurser och mer fokus på att få till en bra och effektiv dildo. Om man är ute efter en docka med en bra dildo, bör man i första hand kika närmare på denna typ av sexdockor.

Finns överallt

En annan riktigt bra sak med dildos är att man kan köpa dem överallt. Man kan inte bara hitta dem i sexleksaksbutiker. Man kan även hitta dem på lite andra ställen. Vissa större butiker som säljer många olika saker har även dildos i sina sortiment. Man hittar dem ofta under lite mer dolda flikar i nätbutikerna. En av dessa flikar kan vara en typ av vuxenflikar eller liknande. Man kan snabbt klicka sig in på rätt flik för att hitta dem. Chansen finns att din favoritbutik för kläder eller skor även säljer den bästa dildo du någonsin har sett. Det kan därför vara värt att utforska lite olika butiker på nätet. I vissa fall kan du även hitta dem i lite större fysiska butiker. Även här kan de vara lite mer undangömda, så se till att titta efter noga när du ör ute och letar efter din bästa dildo.

Bättre onani med dildos

Du som är singel vet att sex kan bli ganska tråkigt när man måste sköta det hela helt på egen hand. Att onanera är inte alltid lika kul, speciellt om man inte har några som helst hjälpmedel att ta till under sex. Men med en eller ett par dildos kan man onanera på ett mycket bättre och mer effektivt sätt. Det kan till och med kännas som att ha sex med en riktig partner, bara man vet hur man använder sin dildo på bästa sätt. Om du är van att bara använda dina egna händer ska du verkligen tänka på att skaffa dig en dildo. Det kan vara räddningen för hela ditt sexliv.

Så använder du din dildo

Vill du kunna få ut så mycket som möjligt av din bästa dildo? Det är klart att du vill det. Men för att göra det måste man först veta exakt hur man ska använda sin bästa dildo på bästa möjliga sätt. Man kan börja med att köpa lite vattenbaserat glidmedel. Glidmedlet hjälper dig med att få det mycket skönare när du använder din dildo på dig själv. Vissa tycker att glidmedel är onödigt och använder därför aldrig det, men man borde ändå försöka ha en flaska med glidmedel hemma. Köp inte ett dåligt glidmedel. Köp ett som inte har en massa konstigheter i sig. Man vill ju inte låta vad som helst komma i kontakt med sin kropp, speciellt inte kroppens allra känsligaste delar.

När du har ditt glidmedel och har använt dig av det är det bara att använda sin mest älskade dildo. Penetrera inte dig själv för fort i början. Starta långsamt och jobba upp tempot. Man känner själv vad som känns bra. Gå efter det du tycker känns allra skönast. Detta gäller oavsett hur du väljer att penetrera dig själv och vart. Det viktigaste är att det är skönt. Det är ju därför du använder din bästa dildo. Lägg all fokus på att göra penetrationen så skön och behaglig som möjligt för dig själv.

Är det dyrt att köpa en dildo?

Nej, det behöver det i alla fall inte vara. Självklart finns det dildos i alla möjliga prisklasser, men man behöver aldrig köpa en dyr dildo. Man ska bara köpa den dildo man har pengar till. En dyr dildo kan ha några extra funktioner eller vara tillverkade av lite mer lyxiga och exklusiva material, men den behöver inte vara bättre än en billigare variant. Det behöver den absolut inte vara. Den dyraste dildon man kan köpa är inte nödvändigtvis den bästa dildo man kan köpa.

Om du inte har så mycket pengar kan du alltid skaffa en lite enklare form av dildo. Dessa är riktigt billiga och prisvärda. Alla ska kunna ha råd med ett bra sexliv. Alla kan få ett bra sexliv. Det gäller ju bara att leta efter de mest ekonomiska alternativen. Man ska aldrig ge upp på sexleksaker bara för att man tror att man inte har pengar till att köpa det man vill ha. Det finns alltid någon typ av dildo man kan köpa utan att det välter hela ekonomin. Det är fullt möjligt att få tag på en billig men effektiv dildo. I allra värsta fall kan man alltid önska sig en, eller bara önska sig pengar till en. Ingen behöver ju veta vad pengarna går till. Om man vill vara diskret med sitt dildoköp kan man ju bara vara det.

Köp din dildo online

Gör som de allra flesta gör och köp din dildo online. Nätbutikerna har helt klart de största sortimenten när det kommer till just dildos, så om det är specifikt det man letar efter så bör man beställa sina saker online. Fysiska butiker går såklart också bra, men det finns så många fördelar med att beställa dem online. Du kan vara helt anonym. Ingen kan se att du har beställt sexleksaker bara genom att kolla på paketet. Butikerna online märker nämligen inte sina paket med innehåll eller vart de kommer ifrån. Du slipper alltså att skämmas när brevbäraren kommer med ditt paket till din dörr. Du kan ta emot det utan några som helst problem. Det är en av de bästa anledningarna till att köpa sexleksaker online och inte i en fysisk butik.

Det är även lättare att hitta sin bästa dildo på nätet. Webshopparna är öppna dygnet runt. Det är tyvärr inte sant för de fysiska butikerna. Du kan när som helst beställa dina dildos från din favoritbutik online. Man behöver inte alltid köpa sina saker direkt. Man kan även kika lite innan man bestämmer sig. Man kan ta extra god tid på sig när man letar efter sin bästa dildo online. Du kan titta på nya dildos från din soffa, du kan göra det på bussen på väg hem från jobbet eller när du ligger i sängen precis innan du ska sova. Du kan göra det exakt när du vill och vart du vill.

Ge bort en dildo

Att ge bort en bra dildo i present kan vara en riktigt kul idé. Om du vet att din bästa vän eller din partner vill ha en ny dildo, kan du ju alltid hjälpa dem med detta. Man kan aldrig ha för många dildos. Köp en unik och spännande dildo som du tror skulle passa personen du vill ge bort den till. Tycker hen om riktigt stora dildos? Kanske hen föredrar de lite kortare och smalare modellerna över de största? Vad är personens favoritfärg? Att ge bort en dildo kan vara riktigt roligt, speciellt om det är till någon du verkligen tycker om. Bättre sex är en av de bästa gåvorna man kan ge bort till någon. De allra flesta skulle älska att få en dildo i present. Om du känner någon som skulle vilja ha en ny dildo, köp en åt hen och gör hens dag.

Det är även den absolut bästa skämtpresenten vid möhippor eller svensexor. Alla på festen kommer att få ett riktigt gott skratt av denna speciella och roliga gåva. Få förväntar sig ju att få en dildo i present, vilket gör det ännu bättre Överraskningar är alltid kul, speciellt på sådana fester. Det är även en bra 18-årspresent. Om födelsedagsbarnet är singel kan en dildo vara extra uppskattat. Självklart behöver hen inte vara singel för att kunna njuta av en bra dildo. Hen kan alltid dela dildon med sin partner om de båda känner för det.

Dildos fungerar bra ihop med det mesta

En dildo kan användas tillsammans med mycket annat. Man kan använda sin dildo ihop med till exempel en magic wand vibrator, eller kanske tillsammans med anal beads. Dildon är väldigt flexibel när det kommer till användningsområden. Den kan kombineras med allt. Om man har andra roliga sexleksaker liggandes hemma kan man alltid använda dessa ihop med en dildo. Sexet bli i stort sett alltid flera gånger bättre när man använder en kombination av olika sexleksaker.

Om man bara vill använda dildos kan man fortfarande kombinera dem med varandra. Dildos är ju som sagt riktigt varierade när det kommer till modeller. Två eller tre olika dildos kan vara nog för att få till ett riktigt hett och spännande sex.

Dildos passar bra med annat också. Porrfilmer är ett bra exempel. Dildos blir mycket bättre med porrfilmer, men även tvärtom. Att se på porrfilm kan bli så mycket bättre med en skön dildo. Om man börjar använda sin dildo men inte riktigt kommer i rätt stämning, kan man alltid starta en bra porrfilm för att öka sin lust. Att porrfilm gör susen för lusten är egentligen inget nytt för de allra flesta, men ibland kan det vara lätt att glömma bort hur effektivt det faktiskt kan vara. Prova att använda en dildo och se på en skön porrfilm samtidigt. Det kan göra hela upplevelsen tusentals gånger bättre.


Passar i alla väskor

Ska du ut och resa? Är du rädd att du inte kommer att kunna ha tid till sex under hela din restid? Var bara lugn. Du kan absolut få tid till sex även om du är ute och reser. Någon gång under resan kommer du att behöva checka in på ett hotell eller i alla fall sova någonstans. Det spelar egentligen inte någon större roll vart du sover om nätterna. Ett tält fungerar minst lika bra som ett fint och lyxigt hotellrum. Ta bara med dig en dildo på resan, så kommer du att kunna njuta av den innan du går och lägger dig varje kväll. Dildos passar perfekt i alla typer av väskor. Om man bara har små väskor med sig, kan man köpa en riktigt liten dildo. Det samma gäller om man bara vill ha extra mycket plats till annat i sina väskor. Om du till exempel planerar att shoppa loss under din resa, vill du ju inte ha en dildo som tar upp onödigt mycket plats i ditt bagage. Med en diskret liten minidildo behöver man inte välja bort något. Man kan alltså både ha skönt sex och shoppa loss under sin resa.

Om du tar med dig en dildo med vibratorfunktion, kan det vara bra att den är extra tyst. Det kan ju vara att grannen i hotellrummet eller tältet bredvid kan höra dig annars. Om din dildo inte är speciellt tyst av sig, kan det vara värt att investera i en lite tystare modell. Om din dildo inte har någon vibrator så spelar det ju ingen större roll. Då kan man bara köra på som vanligt. Oavsett vad så ska man inte vara rädd för att ta med sig en dildo på resan. Man ska alltid kunna ha skönt och stimulerande sex även om man är på andra sidan jordklotet. Låt din bästa dildo få följa med dig på ditt nästa äventyr.