?>

Kvinnor och kvinnors kroppar är mycket speciella på många olika sätt. För att kunna uppnå bästa möjliga njutning krävs det därför några extra bra sexleksaker. Som tur är så utvecklas och tillverkas det hela tiden nya härliga sexleksaker som är specifikt anpassade för kvinnor. Man kan göra mycket med en enkel g punkt vibrator eller en lite mer avancerad dildo.

Välj och vraka mellan olika typer g punkt vibrator

Det finns tusentals fantastiska och sköna sexleksaker för kvinnor att välja mellan. Man kan verkligen aldrig säga att man har testat allt. Det skulle bara vara en ren lögn. Det finns så många olika sexleksaker på marknaden att man alltid kan räkna med att hitta något nytt och spännande som man kan prova på. Det finns inte bara tusentals dildos att välja mellan. Man kan även hitta tusentals varianter av en g punkt vibrator. Det finns verkligen så många olika leksaker för kvinnor. Om du inte tror på det, ge dig ut för att utforska världen av sexleksaker själv. Då kommer du att tappa hakan. Det finns sexleksaker för alla möjliga tänkbara sexaktiviteter. Det finns något för alla, oavsett om man älskar bondage eller parspel.

Mysiga g punkt vibratorer

Vibratorn känner nog de allra flesta kvinnor till, oavsett hur erfarna de är med just sexleksaker. Vibratorn är ett riktigt praktexempel på en sexleksak som är specifikt framtagen för att kunna göra det extra skönt för kvinnor. Vibratorer finns i många olika varianter och fungerar på väldigt olika sätt. Den egenskap som alla vibratorer delar är såklart att de kan vibrera. Vissa har inga inställningar alls, utan har bara ett på-läge eller ett av-läge. Andra vibratorer är lite mer avancerade och har många olika lägen. Denna typ av g punkt vibrator kan ställas in för att ge kraftigare eller svagare vibrationer, lite beroende på vad det är man känner för när man har sex. Det kan alltid vara trevligt att ha några fler lägen på sin g punkt vibrator. Det ger extra många valmöjligheter. Alla kvinnor behöver ju inte lika kraftiga vibrationer för att kunna uppnå orgasm. Andra kvinnor kanske kräver de allra kraftigaste av vibrationer för att ens kunna känna av sin g punkt vibrator.

Vibratorer kan se väldigt olika ut och hittas i en mängd olika former och storlekar. En del vibratorer passar på ditt finger. En fingervibrator är riktigt bra för dig som vill komma åt svåråtkomliga utrymmen på din kropp. Det är även en av de mer diskreta varianterna av vibratorer. Vissa vibratorer liknar eller är en del av en dildo. Det finns även några riktigt små modeller av vibratorer som lätt kan gömmas om man nu skulle vilja det. Det kan ju vara bra att vara lite extra diskret ibland.


Kvinnans bästa vän – Dildon (g punkt)

Dildon är tar helt klart förstaplatsen på pallen när det kommer till de mest populära sexleksakerna för kvinnor. Dildon är kvinnans bästa vän, så är det bara. Speciellt singelkvinnans bästa vän. Den är verkligen kungen av penetrerande sexleksaker. Den finns alltid där när man som mest behöver den. Den ställer aldrig några krav. Den ställer heller aldrig några frågor. Den bara gör jobbet åt dig. Dildon är en fantastisk uppfinning som hjälper otroligt många kvinnor med deras sex varje dag.

Dildon, precis som vibratorn, kan också fås i tusentals olika modeller. Det är nog den mest varierade av alla sexleksaker man kan hitta. Dildos finns i alla tänkbara tjocklekar. Det finns riktigt tunna dildos och det finns supertjocka och riktigt massiva dildos. Det samma gäller längden. Man kan hitta dildos som är riktigt korta, men man kan även hitta dildos som är uppåt en halvmeter långa.

Varje dildo känns annorlunda. De ser inte bara olika ut när det kommer till längden och tjockleken. De kan även ha väldigt olika ytor och texturer. Det är en mycket viktig detalj när det kommer till just dildos. Själva ytan på en dildo kan verkligen göra en enorm skillnad för hur den känns vid användning. Vissa kvinnor älskar dildos som är skrovliga eller knottriga. Många upplever att de får starkare orgasmer med hjälp av dessa dildos. Andra vill hellre ha en riktigt slät dildo som glider lättare än de flesta andra dildos. Oavsett vilken sida man är på så kan man alltid få tag på en dildo som känns bra för en.


Allt man kan drömma om en g punkt vibrator

En dildo kan faktiskt vara i stort sett allt man kan drömma om. Många kvinnors fantasi har genom åren lett till tillverkningen av många olika fantasifulla dildos. Det finns dildos som liknar tentakler från stora bläckfiskar eller havsmonster. Det finn dildos som ska efterlikna något från en främmande planet eller galax. Det finns till och med dildos som är formade som hästpenisar eller tjurpenisar. Dildos kan verkligen vara spännande, för man kan hitta precis det man alltid har drömt om, men aldrig riktigt har kunnat nå. En dildo kan ge dig precis det du vill ha utan några problem alls.

Men det stannar inte där. Dildos kan även fås i vilken färg som helst. Ja, det kan verkligen det. Dildos finns såklart i alla tänkbara naturliga hudfärger. Men de kan även fås i många andra färger som inte är fullt så naturliga. Limegrön, babyblå, laxrosa eller persika. Oavsett vilken färg du tänker på kan du vara säker på att det finns en dildo i precis den färgen. Det är verkligen häftigt.

Vissa dildos kan till och med fås med LED-lampor eller en g punkt vibrator eller nån annan kul extrafunktion.

Leksaker för anal penetration

Många kvinnor älskar verkligen att få anal stimulation med hjälp av penetrerande analleksaker. Det finns många olika typer av sexleksaker som passar till just detta. Två av de mest populära och kända är analpluggar eller analpärlor.

Analpluggar är oftast konformade sexleksaker som är gjorda för att tränga in i analen på ett skönt och behagligt sätt. Formen är optimerad för att ge den mest effektiva stimuleringen av analens erogena punkter. De ger en härlig känsla som ingen annan typ av sexleksak kan ge. Inte ens dildon kan ge samma känsla som en riktigt bra analplugg kan. Vid användning av en analplugg använder man oftast sina händer för att föra in den. Men om man vill ha händerna fria till något annat under sex, kan man skaffa en analplugg som kan fästas på till exempel golvet eller på en stol. Denna typ fästs oftast med hjälp av en sugkopp eller en magnet.

Analpärlor är minst lika bra på stimulering av analen. De är ofta inte lika tjocka som en typisk analplugg, utan är mycket tunnare. De kan se lite olika ut, men oftast liknar de kulor som fästs på ett snöre. De kan även vara tillverkade som en enda del eller enhet. De har precis samma uppgift som vilken annan anal sexleksak som helst.

Var försiktig med analen

Man ska vara lite extra försiktig när man testar sexleksaker för analen för allra första gången. Om man börjar med en leksak som är alldeles för stor kan man skada analens känsliga hud och muskler. Man kan lätt undvika skador genom att börja med en lite mindre leksak.

Om man startar med de små blir risken för skador minimal. Att skada sin anal är på inga sätt roligt. Det kan leda till tråkiga läkarbesök. Sådana vill ju alla såklart slippa. Om du inte har använt anala sexleksaker ska du alltså tänka dig för när du ska välja din allra första leksak.

Dockor – För en verkligare upplevelse

En naturtrogen sexdocka kan vara minst lika härlig som en riktig kropp. Den kan ha alla de där sköna detaljerna som de allra flesta kvinnor drömmer om. En sexdocka kan få det tråkigaste av sexliv att bli hundra gånger mer spännande och lustfyllt. Har du aldrig sett eller rört vid en sexdocka förut? Då undrar du säkert vad själva grejen med sexdockor egentligen är. Sexdockor är till för dig som vill kunna uppnå känslan av att ha sex med en riktig partner. Man kan komma riktigt nära den känslan, speciellt med en av de dockor som är riktigt naturtrogna och verkliga.

Hur ser en sexdocka ut egentligen? Sexdockor kommer i olika storlekar och former. Vissa ser ut som riktigt biffiga och muskulösa män, medan andra kanske är lite mindre och slankare i formen. Det är för att man ska kunna få en docka som liknar den man som man är ute efter. Dockorna kan även vara utrustade med lite olika saker, beroende på vad man tycker om. Alla dockor som föreställer män har inbyggda dildos. Själva dildon kan fås i olika storlekar, precis som vilken typ av dildo som helst. I en del fall kan man till och med använda sig av de dildos som man redan har och sätta in dem i sin sexdocka för att få precis den storlek och form man vill ha. Man kan även sätta fast en g punkt vibrator i sin docka.

Sexdockor finns i flera olika modeller. Man kan oftast välja mellan underkroppar, överkroppar eller hela kroppar. Det är inte alltid man behöver ha en helkroppsdocka för att ha roligt. Vissa vill verkligen ha en helkroppsdocka, då det ger den mest naturliga känslan vid sex. Inget är mer rätt än det andra. Använd den docka som passar dig och ditt sex bäst.

Effektiva knipkulor kan göra jobbet

Knipkulor kan göra så mycket mer än att bara hjälpa dig med att stärka dina bäckenmuskler och stabilisera dem. De kan faktiskt användas för lite skönare aktiviteter också. Man kan nämligen skaffa kulor med inbyggda vibratorer för att ge sig själv en extra härlig upplevelse medan man gör sina knipövningar. Man kan även använda dem bara som de är, utan att träna. Knipkulor är verkligen underskattade som sexleksaker. De borde verkligen testas oftare. Om du bara har vanliga knipkulor hemma ska du verkligen köpa några med vibratorer i. De vibrerande kulorna kan göra det riktigt skönt och härligt för dig, speciellt vid onani. Det bästa med dem är att de är så små, så de är väldigt lätta att gömma om man nu skulle behöva det. Man kan aldrig få nog av diskreta sexleksaker.

Knipkulor kan fås i en rad olika storlekar och material.

Sex Machines mitt g punkt vibrator

Sex machines, eller bara sexmaskiner, är en typ av sexleksak som gör allt jobb åt dig medan du bara ligger och njuter. En sexmaskin är en maskin som är byggd för att stimulera sin användare. Det gör den med hjälp av sin kraftfulla motor. Motorn driver en sexleksak. Oftast körs leksaken fram och tillbaka, upp och ner eller från sida till sida. Ibland kan den även få sexleksaker att snurra riktigt fort, lite som en typ av borr. Denna sexleksak kan ofta vara en dildo eller en g punkt vibrator. Precis som med sexdockor kan man även här fästa lite vad man vill på den. Maskinen kan alltså anpassas så att den blir precis som man själv vill ha den. Sexmaskinen kan ställas in och köras i olika hastigheter.

De vanligaste maskinerna är ganska små och är lätta att packa undan när man inte använder dem. Om man dock vill ta det ett snäpp längre, kan man köpa en sexfåtölj eller en sexsoffa med en inbyggd maskin. De fungerar precis likadant som en vanlig sex machine, men istället för att stå för sig själva är de inbyggda i en uppblåsbar möbel. Att ligga eller sitta i en av dessa kan vara riktigt härligt.

Olika slags pumpar

När det kommer till sexleksaker finns det två olika typer av pumpar som kvinnor kan använda för att förbättra sitt sex. De två typerna är klitorispumpen och bröstpumpen. Båda pumparna skapar ett vakuum som gör att området de används på sväller och blir större. Det ökar känsligheten på och kring området och kan göra det lättare att stimulera det.

Klitorispumpen gör klitoris större, vilket gör den lättare att komma åt, samtidigt som den blir mycket mer känslig.

Bröstpumpen kan tillfälligt förstora en kvinnas bröst. Det kan vara smart om man till exempel ska på en het dejt eller om man väntar trevligt sällskap. Då vill man ju väldigt gärna kunna imponera med sina stora och fasta bröst. En bröstpump förstorar även bröstvårtorna. Även här blir området mer känsligt och lätt att stimulera.

Alla kvinnor kan ha nytta av en pump eller två. Båda typerna är väldigt effektiva. Om det viktigaste är att dina bröst ser lite extra stora ut vid sex ska du skaffa en bröstpump. Om du helst vill kunna stimulera din klitoris på ett bra och effektivt sätt, ska du välja en klitorispump. Man kan självklart använda båda på en gång om man nu skulle vilja det. Det finns inga regler om hur du ska använda dina pumpar. Det är bara att köra på det man själv gillar mest.

Viktigt med ett bra glidmedel

Oavsett vilken sexleksak man använder, bör man alltid använda ett bra glidmedel. Kvinnokroppens allra skönaste punkter kan vara riktigt känsliga och sköra. Man vill ju inte få ont eller känna obehag när man har sex. Man vill att det ska glida på bra hela tiden. Om man ser till att alltid köpa ett bra glidmedel så kommer man att slippa problem med hudirritation och skadade slemhinnor. Man ska verkligen inte ignorera det. Det kommer man bara att få ångra. Varför låta sig själv stå ut med irritation när det är så lätt att slippa problem helt. Om du inte har glidmedel hemma så köp det så snart du kan.

Köp inte vilken typ av glidmedel som helst. Man ska vara extra försiktig när det kommer till de allra billigaste märkena av glidmedel. Många av dem tillverkas av ohälsosamma ingredienser som kan skada dig, din kropp och även naturen. Skaffa alltid ett glidmedel som är så naturligt som möjligt. Välj ett som inte innehåller en massa onödiga saker. Vattenbaserade glidmedel brukar vara det allra bästa valet.

Sexleksaker kan kombineras

Att kombinera sina sexleksaker kan vara riktigt spännande och givande för alla typer av kvinnor. När flera punkter på kroppen stimuleras på en och samma gång, kan det bli extra skönt. Ofta kan orgasmerna bli mycket mer starka. En g punkt vibrator passar verkligen bra ihop med en stor och hård dildo eller analplugg. Att kombinera sexleksaker fungerar lika bra vid onani som vid sex med en partner. Man kan göra mycket med bara ett par olika kombinationer. Om man har många gamla sexleksaker som aldrig riktigt blir använda, kan man prova att använda dem ihop med något nytt. Då kanske man börjar använda de gamla igen. Det kan alltid vara värt att prova olika kombinationer.

För dig med partner

Sexleksaker fungerar minst lika bra att dela med andra som att bara använda dem på sig själv. Det kan vara riktigt kul att dela på några sköna leksaker tillsammans under sexakten. Se bara till att du och din partner är med på allt ni gör tillsammans. Tvinga inte någon att testa något som de absolut inte vill eller vågar.

Om båda är med på att använda sexleksaker, kan man faktiskt få extra mycket stimulans ut av det. Sexleksaker är alltså inte bara till för dig som är singelkvinna eller som bara vill ha lite mysig egentid i sängen. Det du kan använda på dig själv kan du även använda på din partner. Eller så kan du be din partner at hjälpa dig lite. Man vill ju inte alltid göra allt jobb själv, eller hur?

Priserna kan skilja sig mycket

Priserna på olika sexleksaker kan skilja sig riktigt mycket från typ till typ. Man kan även se en ganska stor skillnad när det kommer till märken och modeller. En g punkt vibrator kostar inte lika mycket som en fingervibrator eller en rabbit vibrator. Det är bara ett litet exempel på vart man kan se en större prisskillnad. Prisskillnaden kan även vara ganska stor när det kommer till dildos.

Dyra sexleksaker är inte alltid dyrare för att de är mycket bättre än andra leksaker. Priset beror på flera saker. Om leksaken är av ett känt märke kan priset bli ganska högt, då det finns många som är villiga att betala för något som de känner till. Man ska därför inte alltid tro att en dyr sexleksak är en av de allra bästa och mest effektiva. Köp aldrig sexleksaker bara för att de har ett specifikt pris. Köp den leksak du verkligen vill ha och tror att du kommer att kunna använda mycket. Din njutning är ju trots allt det viktigaste. Inte priset på dina leksaker.

Det mesta är lätt att få tag på

Man kan köpa sexleksaker på många ställen. De två vanligaste och mest använda sätten är att köpa leksaker i en fysisk butik eller att beställa dem över nätet genom en nätbutik. Man kan använda det som man själv föredrar. Båda sätten har såklart för- och nackdelar. I en fysisk butik kan du alltid be någon om råd. De som säljer sexleksaker har ofta något smart att säga om de leksaker som du ör mest intresserad i. De kan även hjälpa dig att välja ut de allra bästa sexleksakerna. Då slipper du stå och fundera på vilken g punkt vibrator du ska ha med dig hem. De vet helt säkert vad det är du behöver. Det är en typ av service som de flesta nätbutiker inte kan erbjuda. Vissa kan, men långt ifrån alla.
Det dåliga med fysiska butiker är att vem som helst kan se dig handla i dem. Det är något sim inte alla tycker speciellt mycket om. Ofta vill man ju inte att andra ska snoka i ens sexliv. Man vill ju inte att chefen ska få reda på vilken g punkt vibrator man använder sig av mest. Man vill heller inte att grannen ska se vilka sexiga underkläder det är man har med sig ut ur butiken. Om det viktigaste är att kunna slippa andras nyfikna blickar så ska man istället köpa sexleksaker över nätet. På nätet finns det riktigt många butiker att välja mellan. Vissa butiker säljer bara sexleksaker och andra produkter för ett skönare sexliv. I dessa kan man sitta och läsa om olika sexleksaker i lugn och ro utan att någon stirrar på en.