?>

När man är singel måste man såklart sköta sitt sexliv själv. Det kan bli ganska tråkigt i längden, speciellt om man börjar få slut på nya idéer. Utan nya idéer är det lätt att man fastnar i en cirkel. Om man vill undvika denna onda cirkel, finns det lite tips man kan följa för att göra sitt singelsexliv lite mer spännande. Alla singlar är värda ett bra sexliv, även utan partners. Är du trött på tråkig och enformig onani? Läs detta, så kommer du att få mycket mer njutning när du onanerar.

Ge dig själv ett förspel

Förspel är inte något som är exklusivt för parsex. Du kan ge dig själv ett förspel för att komma in i den rätta stämningen innan du börjar onanera eller använda olika sexleksaker på dig själv. Att ta lite extra tid på sig till att bara beröra sin egen kropp kan höja stämningen och öka din njutning drastiskt. Det är bra att bygga upp lite extra spänning och hetta innan man går igång med stimuleringen på allvar.

Några exempel på vad man kan göra är att röra sin egen hud på lite olika ställen på kroppen. Att långsamt smeka sig själv från topp till tå kan vara riktigt skönt, speciellt om man känner sig lite stressad. Det kan få en att lugna ner sig och glömma allt det som stressar. Man lägger istället all sin fokus på beröring och på att känna all beröring. Det kan vara en riktigt bra avslappningsövning. Om man känner sig avslappnad kommer man att kunna njuta mycket mer när man väl börjar stimulera sig själv med till exempel en dildo eller en härlig massagestav. Unna dig själv denna avslappnande övning så ska du se att du kommer att må så mycket bättre efteråt. Ditt sex kommer att kännas mycket mer fulländat.

Fantisera om en massagestav

Att fantisera om saker som får en själv att må bra är riktigt härligt. Man kan använda sig av sin fantasi på många olika sätt. När din fantasi får flöda fritt mår din hjärna mycket bättre. Fantasin kan ha otroligt stor påverkan på sexlivet. Därför kan det vara bra att träna upp sin fantasi lite varje dag, speciellt om man inte är van vid att låta den flöda fritt.

Man kan börja med att tänka ut tio saker som får en själv att må riktigt bra. Det behöver inte vara sexrelaterade saker, men om man vill kunna använda sig av denna övning för att få till ett bättre sex så kan man alltid försöka att gå efter det. De saker som får dig att må bra kan vara i stort sett vad som helst. Det kan vara tanken om en person som du tycker om. Det kan vara tanken på din favoritmat. Det kan även vara tanken på din allra bästa och mest effektiva sexleksak. När man fantiserar om saker som får en på bättre humör, blir det mycket lättare att komma i stämning. Att tänka ut vilka saker som får en att må bra kan verkligen vara en riktigt användbar övning. 

Rollspela med dig själv

Att rollspela med sig själv kan vara en del av att fantisera medan man onanerar. När man rollspelar med sig själv fungerar det inte riktigt som att rollspela med någon annan. I detta rollspel sker allt inuti ditt eget huvud. Man spelar fortfarande en roll. Man spelar bara denna roll i sin egen fantasivärld. Detta kan vara riktigt kul för dig som är van vid att fantisera ofta och mycket. Välj en roll du gärna vill spela och kör med den. Fantisera ihop ett sexigt och hett scenario där din karaktär möter en annan karaktär. Den karaktär du möter kan se ut precis hur som helst. Det kan vara din drömprins eller en fantasifigur som inte alls liknar en människa över huvud taget. Att rollspela på detta vis kan vara riktigt roligt och effektivt. Det finns inga gränser när det kommer till att fantisera ihop sitt helt egna rollspel. När det bara är du själv som rollspelar kan du ta full kontroll över hela rollspelet. Det finns inget som stoppar dig och dina tankar. Tänk på det skönaste sexet du skulle kunna föreställa dig. Lev dig in i ditt helt egna scenario medan du rör dina allra skönaste punkter.

Vårdande oljor och glidmedel til massagestav

Alla tänker inte på hur skönt det kan vara att olja in sig i lite härliga och vårdande oljor eller något mysigt glidmedel. Båda kan ge extra mycket njutning och höja myskänslan före, under och efter onani. Ett skönt glidmedel kan användas ihop med en massagestav, en dildo eller en analplugg för bästa möjliga onanistund. Glidmedlet ser till att alla dina sexleksaker, eller fingrar och händer, glider precis som de ska. Allt blir så mycket skönare när man använder lite glidmedel.

Oljor kan du applicera på din hud för att den ska bli mycket lenare och skönare att ta på. När din hud mår bra mår du bra. Huden är ju trots allt det största organet på våra kroppar. Därför behöver den lite extra uppmärksamhet och vård lite då och då. Ta hand om den och smörj in den med olja så ofta du kan och har tid. När din hud känns lenare kommer all beröring att kännas bättre. Få saker slår riktigt len och skön hud.

Se på filmer eller läs böcker till en massagestav

Det är inte alla människor som ser på porrfilmer eller porrvideos. De som aldrig gör det brukar undvika det då det fortfarande är lite tabu för dem. De som aldrig har provat att se på någon av dessa borde verkligen göra det. Det kan hjälpa vem som helst att få upp lusten. Det är inget fel med att se på porr, så länge innehållet inte är olagligt såklart. Men alla videos och filmer på de mest kända sajterna är helt ok. Stora och kända porrsidor kontrollera alltid sina videos för att göra sidan så säker som möjligt för alla som besöker dem. Det är därför man ska hålla sig till just dessa. De är inte bara säkrare, de har oftast de allra bästa filmerna på nätet.

Om man vill kan man prenumerera på sin favoritsajt för att få ännu mer skön underhållning. I vissa fall kan sidorna erbjuda riktigt bra deals när det kommer till prenumerationer. I en del fall kan man även få tillgång till de nyaste filmerna lite tidigare än alla andra. Man kan till och med få tillgång till helt exklusiva filmer. Om man inte brukar se på porrfilmer eller videos borde man i alla fall testa det en gång innan man bestämmer sig för om det är något för en själv eller inte. Massagestav

Ett alternativ till porrfilmer är erotiska böcker och noveller. Det behöver ju inte alltid vara helt visuellt. Bra erotiska böcker kan vara minst lika effektiva som porrfilmer. Om man föredrar lite skön läsning över videos så är det också ett riktigt bra sätt att göra sig redo på. Oavsett vad du väljer i slutändan kommer det till att ge dig en bättre sexupplevelse när du onanerar. Glöm inte att använda din bästa massagestav eller vibrator medan du tittar eller läser. Det kan göra underverk för din njutning och för dina orgasmer.

Massagestav som gör jobbet

När det kommer till onani och att ha sex med sig själv är sexleksaker det allra bästa man kan använda sig utav. Utan sexleksaker blir sexet inte så bra som det skulle kunna vara. De allra flesta singlar äger åtminstone en sexleksak. Är du en av dessa singlar? Om du inte är det så borde du bli det. Sexleksaker av alla dess slag är otroliga hjälpmedel för alla som inte har någon partner att ha sex med. Det bästa är att det finns så många valmöjligheter och kombinationer man kan välja mellan. Är du en person som inte skulle kunna leva utan en bra massagestav? Är din absoluta go-to en stor och hård dildo? Det finns alltid en leksak för alla smaker och personligheter.

Exempel på bra leksaker

Om man är ny på området sexleksaker kan det alltid vara bra med lite tips. Det finns sjukt många olika typer och varianter av sexleksaker. Det kan vara lätt att gå vilse i djungeln. Några exempel på de mest populära och mest använda leksakerna är, dildos, massagestav, vibrator, analplugg, sexdocka, sexgunga, sexpiska och sexmaskin. Dessa är bara ett fåtal exempel på vad man kan hitta i en vanlig sexleksaksbutik.

De sexleksaker som ligger allra högst upp på toppen är nog dildo, massagestav och vibrator. De är alla riktigt bra alternativ för dig som kanske inte har hunnit skaffa någon leksak än.

Kombinera är bäst – Massagestav och?

En sexleksak är skönt. Flera sexleksaker på en gång är hundra gånger skönare. När man använder mer än en sexleksak åt gången kan man få det mycket skönare än när man bara använder en enda leksak. De allra flesta personer kan faktiskt uppnå riktigt kraftiga orgasmer enbart genom att använda flera sexleksaker på en gång. Nästa gång du masserar dig själv med din massagestav kan du prova att penetrera dig själv med en dildo samtidigt. Det behöver absolut inte vara denna exakta kombination av sexleksaker. Man kan mixa dem precis hur man vill. Det är ju inte alltid man känner för precis samma sak om och om igen. Ofta känner man sig sugen på en sak och så kör man bara på det. Testa själv att blanda dina sexleksaker med varandra för att hitta nya sköna och effektiva kombos som du kan använda i framtiden. Vibratorer, stavar, dildos och analleksaker kan alla kombineras på många olika sätt.

Ring en sexlinje

Om man vill prova på något riktigt spännande, kan man testa att ringa till en sexlinje. En sexlinje kopplar dig till någon som gärna vill ha sex med dig över telefonen. Ni har då alltså inte sex fysiskt, utan i fantasin. Under ett sexsamtal berättar man hela tiden för den andra vad man gör med sig själv. Ofta berättar man även vad det är för något man har på sig. Om man sitter eller ligger helt naken kan man även berätta det. Ofta berättar man även vad man vill göra med den andra personen. Det hjälper båda att fantisera ihop en riktigt härlig sexakt. Det handlar om att ge varandra alla viktiga och sexiga detaljer. Det gör att man uppnår maximal lust och kan njuta mer av sitt sex tillsammans.

När man ringer till en sexlinje är man helt anonym. Den på andra sidan vet inte vem du är och tvärtom. Det kan vara skönt att veta att man är helt anonym när man ringer. Det gör att man lättare kan vara sig själv under hela sexsamtalet. När man är sig själv blir sexet så mycket skönare.

När man pratar med en sexpartner över telefonen kan man alltid använda en massagestav eller något annat skönt och stimulerande samtidigt. Berätta gärna vad det är du använder på dig själv för att göra det ännu lättare för din sexpartner att fantisera om dig och din kropp.

Ha sex på flera platser

Om man vill variera sitt sex lite mer så kan man prova att ha sex på lite olika platser. Det händer ju att man oftast hamnar i sängen när man onanerar. Soffan är också en vanlig plats att onanera på. Men båda kan blir ganska tråkiga i längden. Man vill ju alltid testa något nytt och spännande. Man kan till exempel åka ut och campa. Att onanera i ett tält, en husvagn eller en stuga kan vara nog för att ge lite extra spänning till ditt annars ganska tråkiga sex. Om man inte tycker om att campa, kan man istället checka in på ett hotell. Det kan alltid vara trevligt med lite extra lyx någon gång då och då. Man kan unna sig själv denna extra lyx när man känner att man har lite pengar över.

Glöm inte att ta med en bra massagestav eller någon annan trevlig sexleksak som kan hålla dig sällskap på hotellrummet. Man vill ju inte vara helt själv. Kom ihåg att man kan komma mycket längre med en kombination av sexleksaker. Ta gärna med flera än en sexleksak på din resa. Då behöver du inte välja mellan dina favoriter. Så länge du har platsen i din packning så bör du alltid ha med minst ett par sexleksaker.