?>

En av de allra vanligaste och mest populära sexleksakerna är just vibratorer, men hur finner man den bästa vibratorn och vad är några punkter som man bör ha i åtanke innan man inhandlar sin sprillans nya vibrator? Nedan ska vi tala mer om några av de olika vibratorerna som har vunnit omvärldens hjärtan samt gå in lite mer på hur en sådan sexleksak laddas upp, vad man bör ha i hemmet innan man beställer sin vibrator samt mycket mer därtill.

Klitorisstimulatorer och trosvibratorer

Klitorisstimulatorer och trosvibratorer kan gå hand i hand beroende på vilken vibrator man väljer. Såsom man säkerligen kan lista ut är en klitorisstimulator en sexleksak som specifikt är framtagen för att stimulera klitoris. De kommer därför utrustade med en vibrerande motor inom sig som förser en med härliga vibrationer när man håller leksaken mot klitoris.

Trosvibratorer är en subkategori inom klitorisstimulatorer, och om man letar efter den bästa vibratorn kan det vara väl värt att titta närmare på den här varianten. Dessa sexleksaker är framställda för att vara lätta, smidiga, diskreta och att utan problem kunna läggas i användarens trosor. Trosvibratorer brukar styras via antingen en fjärrkontroll eller en applikation på telefonen, och detta resulterar i förträffliga parlekar där en person kan bära trosvibratorn medan partnern styr dess vibrationer. För detta skäl kan leksaken bli den bästa vibratorn för många.

Tack vare hur diskret trosvibratorn är kan man dessutom ta med sig leksaken ut i det offentliga och använda den på exempelvis en restaurang, en biosalong eller en nattklubb utan att allmänheten är medveten om det. För de som älskar kinky lekar med sin partner ute i stan tillsammans med den bästa vibratorn blir detta ett förträffligt val.

Magic wand vibratorer

En ytterligare vibrator som älskas av många är magic wand vibratorn (eller massagestavar, som de även kallas) Massagestavar beskrivs ofta som några av de starkaste vibratorerna på marknaden, så det kommer inte som en överraskning att kvinnor över hela världen älskar dessa sexleksaker. Med intensiv stimulering resulterar det i fantastiska stunder tillsammans med partnern eller på egen hand vid onani i sovrummet. Massagestaven blir perfekt som en klitorisstimulator, vilket med andra ord betyder att man kan använda den vid onani för att stimulera klitoris. Exempel på andra vibratorer är G-punkts vibratorerna som oftast har en lätt böjning till sig så att de ska kunna föras in och stimulera G-punkten.

Även om man har svårigheter med att få orgasm så brukar det inte bli ett problem med en massagestav tack vare de intensiva vibrationerna. Leksaken kräver heller inte att man har stora förkunskaper med tanke på att man helt enkelt slår på massagestaven och sedan håller den mot klitoris. Så enkelt är det!

Tro det eller ej så var massagestaven från början inte tillverkad som en klitorisstimulator. Såsom namnet kanske avslöjar var det en massageprodukt som på senare tid började användas som en sexleksak. För detta skäl är det inga problem att dra nytta av sin massagestav för stunder av härlig massage över hela kroppen. Varför inte inhandla lite skön massageolja och njuta tillsammans med ens partner.

Om man vill ta njutningen till en helt ny nivå så kan man ta med sig leksaken in i badrummet. Allt man behöver göra är att kontrollera så att den massagestaven som intresserar en faktiskt är vattentät, men om detta är fallet: varför inte koppla av i badkaret med en massagestav eller ta med den in i duschen för kinky lekar med sin partner? Allt är möjligt när man har en massagestav eller magic wand vid sin sida. Då massagestavar brukade vara ganska stora (för att klara av den stora motorn inuti som sköter vibrationerna) blev det dock inte lätt att diskret förvara dem, men numera har det tagits fram mindre varianter så att man kan transportera med sig sin leksak vart man än går.

G-punkts vibratorer

Medan trosvibratorer och massagestavar stimulerar klitoris så är G-punkts vibratorer en typ av leksak som är införbar. I många fall har den här typen av vibrator en lätt böjning till sig för att komma åt G-punkten på bästa möjliga sätt. Sexleksaken blir den bästa vibratorn oavsett om man föredrar att använda den på egen hand vid onani eller om man vill ta fram den när det är dags för heta lekar i sovrummet tillsammans med ens älskade.

En G-punkts vibrator kan likt de ovannämnda sexleksakerna tas med in i badrummet och användas så länge man satsar på en variant som är vattentålig. Om man älskar att koppla av i badkaret med den bästa vibratorn eller att ställa sig i duschen för våta parlekar kan en G-punkts vibrator vara ett förträffligt val.

Då G-punkts vibratorer har blivit så populära kommer de numera i ett flertal olika utseenden, storlekar och material. En relativt stor mängd G-punkts vibratorer är så kallade realistiska vibratorer. Med andra ord är de så naturtrogna som möjligt för att efterlikna den äkta varan med synliga ådror och ett markerat ollon. Andra texturer består exempelvis av ribbade vibratorer och räfflade vibratorer, men den allra vanligaste är den släta vibratorn. Dessa känns mjuka, härliga och kan enkelt föras in med hjälp av lite vattenbaserat glidmedel.

Hur uppladdningen fungerar

Innan man kan börja använda den bästa vibratorn behöver den ström på ett eller annat sätt. Uppladdningstypen beror på vilken sorts vibratorn man väljer, men det finns ett fåtal alternativ som vi ska gå igenom nedan:

  • Engångsbatterier är inte särskilt vanliga när det kommer till just vibratorer, men de är ändå väl värda att nämna. Här syftar man på en leksak där batterierna inom den inte kan bytas ut, så när sexleksaken väl har urladdats får man helt enkelt inhandla en ny vibrator. Som sagt är det dock ganska ovanligt att se detta i den här typen av sexleksak.

  • Vanliga batterier såsom AAA-batterier eller AA-batterier används flitigt av sexleksaker, så om man satsar på en vibrator kan det hända att detta är ens leksaks uppladdningssätt. Ibland medföljer några batterier i paketet och andra gånger behöver man inhandla batterierna separat, så det är av yttersta vikt att man kontrollerar i förväg så att man inte står utan batterier när leksaken dyker upp.

  • Därtill finns det vibratorer med uppladdningsbara batterier – en variant som är mycket vanlig. Med dessa batterier slipper man att köpa nya när de urladdas då det ingår en sladd i paketet som lätt kan ladda upp batteriet igen.

  • Sist men inte minst finns det vibratorer med en laddningssladd. Med andra ord pluggar man bara in leksaken i väggen och inom kort har den laddats upp. En nackdel med detta är att det ibland tar flera timmar att ladda upp vibratorn, men en stor fördel är att man aldrig behöver lägga pengar på batterier.

Att använda tillsammans med den bästa vibratorn

Man kan få njuta av många heta stunder tillsammans med en vibrator, och oavsett om man vill använda leksaken på egen hand eller inte så kommer man sannerligen att kunna krydda till det i sovrummet. Att använda den bästa vibratorn utan ytterligare tillbehör är fullt möjligt, men om man vill få en fulländad upplevelse så kan det vara trevligt att satsa på ett par ytterligare objekt.

Ett tillbehör som fungerar särskilt väl tillsammans med en vibrator såsom en massagestav är just massageolja. Då massagestaven hade sin begynnelse som en produkt för härlig massage är detta fortfarande ett användningsområde där massagestaven vet var skåpet ska stå. Massageoljan lägger till en ny dimension till lekarna, och det är lätt som en plätt att finna massageolja i de flesta sexbutikerna. Om det är just våta lekar som man föredrar behöver man dock inte stanna vid massageolja, utan kan dessutom satsa på champagne, vispgrädde, choklad och dylikt. Här är också glidmedel ett alternativ oavsett om man väljer ordinärt glidmedel eller en variant som är smaksatt.

När allt är klappat och klart (oavsett om man använde massageoljor eller inte) så måste man så klart tvätta av sin vibrator. Här är det möjligt att rengöra leksaken under rinnande vatten och tvål, men för att göra den bästa vibratorn extra ren finns det ett ytterligare alternativ. Man kan nämligen inhandla ett rengöringsmedel som har tagits fram för att rengöra just sexleksaker. Även den här produkten kommer man att hitta i de flesta sexbutikerna.

Vem kan använda en vibrator?

Tack vare faktumet att den bästa vibratorn är så mångsidig kommer den att passa nästintill alla. Både män och kvinnor kan dra nytta av den här heta sexleksaken för massage över hela kroppen eller stimulering av G-punkten beroende på vilken vibrator man väljer. Använd sexleksaken för ordinär trevlig massage eller ta det till nästa nivå för att göra det till en härlig sexupplevelse. Den bästa vibratorn blir en perfekt gåva till både honom och henne på antingen Alla Hjärtans Dag eller som en julklapp. Sexleksaken är framtagen för att lätt kunna användas av både nybörjare och veteraner inom ämnet, så att sätta på leksaken, justera vibrationerna och använda vibratorn blir inte några problem.

Den enda mindre nackdelen är att vissa vibratorer har en ganska rejäl prislapp, men man får stor valuta för pengarna samtidigt som ens partner kommer att uppskatta gåvan ännu mer med tanke på hur mycket man betalade för den. Om man trots detta hellre vill satsa på en billigare leksak så finns det mini-versioner eller varianter med färre vibrationsmönster som man kan få för lite mer än en hundralapp. Med andra ord kan man alltid hitta en vibrator som passar en oavsett vad ens budget ligger på.

Är det dags för våta lekar?

Vi nämnde tidigare att heta lekar med champagne, vispgrädde, massageoljor och andra vätskor är någonting som många par föredrar, men visst blir det lätt kladdigt lite överallt. Det kan kännas otroligt skönt att dra nytta av sin vibrator tillsammans med ett härligt glid i sovrummet vilket olyckligtvis kan leda till att möblerna blir förstörda eller i alla fall tar en riktigt lång tid att rengöra. Lösningen till detta är antingen att köpa en sexmöbel eller ett sexlakan.

Sexlakan är ett skydd som man placerar över sin säng, på golvet eller över andra möbler för att de ska skyddas vid de heta vattenlekarna. Sexlakan brukar kunna köpas i samma butik där man inhandlar den bästa vibratorn och den kan vara räddaren i nöden för de som inte konstant vill skrubba vätskor av olika möbler. Efter användning tar det bara någon minut att antingen rengöra sexlakanet förhand eller att stoppa in det i tvättmaskinen beroende på vilken variant man har valt. Om man vill ha ett ännu mer omfattande skydd kan ett örngott i samma material som sexlakanet inhandlas för att skydda ens kuddar i sängen.

Om man dock istället satsar på en sexmöbel så kan man skippa sängen fullständigt vid förspel, samlag eller onani på egen hand. Sexmöbler är framställda för att förse en med det där perfekta underlaget för att komma åt rätt punkt. Om man vill ta det ett steg längre så finns det till och med sexmöbler med inbyggda dildos och vibratorer så att man kan få en äkta handsfree upplevelse. När allt kommer till kritan kan det helt enkelt kännas riktigt härligt att ha ett underlag som är specifikt framtaget för heta lekar i sovrummet.

Att köpa sin vibrator idag

Nu har vi kommit till slutet av denne artikel, och då återstår bara frågan ”Var kan man köpa den bästa vibratorn redan nu?”. Lyckligtvis nog är det bara att besöka en av de många webbutikerna därute som specifikt lägger fokus på sexleksaker.

Då vibratorer har tagit världen med storm är det inga problem att finna massagestavar, trosvibratorer, G-punkts vibratorer och många fler alternativ hos en majoritet av sexleksaksbutiker på nätet. När man beställer online får man dessutom sina produkter i ett diskret paket så att köpet känns helt anonymt – någonting som man inte får tillgång till om man väljer en landbaserad sexbutik. Med tusentals olika vibratorer att välja mellan är det bara att börja ta en titt på det extensiva sortimentet redan idag!