?>
oktober 3, 2022

Din guide till att köpa en riktigt härlig dildo

Går du och funderar kring vilken sexleksak som blir rätt för just dig? Dildoar är utan tvekan de mest populära sexleksakerna, och detta har lett till ett enormt utbud. Oavsett vilken sorts dildo som intresserar dig är det nästintill en garanti att den finns tillgänglig bland havet av dildoar. Om du inte tidigare har provat på dildoar kan det breda sortimentet dock kännas en aning överväldigande, och kanske behöver du lite hjälp på traven för att hitta rätt.

Frukta inte, för nedan kommer vi att ta en närmare titt på allt det viktigaste du ska tänka på när du köper en dildo. Vi ska dessutom kika på olika dildotyper som uppskattas i vått och torrt. Fortsätt att läsa och kika därefter på en händig topplista över den bästa dildon 2022.

Ett skepp kommer lastat med dildoar

Med så många dildoar att välja mellan, vilken modell blir rätt för dig? Tänk på att det både finns analdildoar, dildoar som stimulerar klitoris och varianter som stimulerar G-punkten. För att ta det ett steg längre kan du kika närmare på multifunktionsdildoarna och vibratorerna som har möjligheten att både stimulera klitoris och G-punkt på en och samma gång. Mer specifikt syftar vi på Rabbit-vibratorerna som verkligen kan ta njutningen ett steg längre.

Det är inte bara funktion och utseende som spelar roll när du väljer ut din dildo, utan också vilket material den är tillverkad av. Silikon bjuder på en ganska len, skön samt verklighetstrogen känsla, och därför har detta material blivit en av favoriterna. Glasdildoar är dock näst på listan, och den stora fördelen med dessa dildoar är att du antingen kan värma upp eller kyla ner dem.

Prova på en dildo med sugpropp

Medan vissa dildoar enbart har en vanlig bas finns det andra som har utrustats med en sugpropp, och det är inte för intet som dessa leksaker har blivit utomordentligt eftertraktade. Vad den här typen av dildo erbjuder dig är onanisessioner där du slipper att använda händerna. Med hjälp av sugproppen fäster du dildon på antingen golvet eller mot en vägg. Även i badkaret är det möjligt att fästa dildon mot badkarskanten. Rid därefter din dildo utan att använda händerna för många fantastiska upplevelser som du sent ska glömma.

På tal om att inte glömma bör du också komma ihåg att köpa några av de viktiga tillbehören som fulländar stunderna för dig själv. Ett glidmedel är det allra viktigaste, men ett sexleksaksrengöringsmedel är därtill ett måste. Med detta medel garanterar du att dildon görs rent på bästa sätt. Hitta din föredragna dildo redan idag – vare sig det är en variant med eller utan sugpropp – och gör onanisessionerna eller parlekarna härligare än någonsin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *