?>

Det finns oändligt många sexleksaker som är anpassade för kvinnor. Dessa leksaker är utformade för att kunna stimulera kvinnokroppens många erogena punkter. Det finns massvis av härliga penetrerande leksaker att välja bland, men det finns även mycket annat skoj att upptäcka. Här kommer en rad exempel på riktigt populära och otroligt effektiva sexleksaker för kvinnor.

Många valmöjligheter

Det absolut bästa med sexleksaker för kvinnor är som sagt att det finns så många att välja bland. Man kan ha testat flera hundra olika sexleksaker för kvinnor och ändå inte ha kommit i närheten av att testa alla som finns. Som kvinna behöver du alltså inte oroa dig för att få slut på nya saker att testa. Det finns alltid något nytt och spännande att upptäcka på marknaden.

Vibratorer av olika slag

Vibratorer är en riktigt populär grupp av sexleksaker för kvinnor. Det finns vibratorer som passar de flesta tillfällen. Det finns vibratorer som du kan fästa på ditt finger för att kunna ge dig själv lite extra njutning när du onanerar. Det finns även vibratorer som du kan använda utan dina händer. Dessa vibratorer sitter ofta fast på underkläder eller i ett snöre. Man kan föra in dessa i sig själv och låta dem göra sitt jobb medan man bara sitter eller ligger och njuter.

Vissa vibratorer är mer diskreta än andra. De små och diskreta vibratorerna passar perfekt i handväskan eller i andra små väskor. Man vet ju aldrig när man kommer att behöva lite extra stimulans. Att alltid ha med sig en liten skön vibrator är riktigt trevligt.

Dildon – Den stora favoriten

När det kommer till sexleksaker för kvinnor finns det en typ som verkligen är helt oslagbar. Den typen av sexleksaker är dildon. Dildon har varit kvinnans bästa vän i lång tid. Den har räddat många singelkvinnors sexliv genom tiderna. Men dildon har även hjälpt par med deras sexliv. Det är verkligen en uppskattad och älskad typ av sexleksaker för kvinnor.

Dildon är den mest varierade typen av sexleksaker, i alla fall när det kommer till antal modeller och designs. Dildos kan fås i alla möjliga storlekar, från de riktigt långa och smala till de riktigt tjocka och korta. Dildos kan även ha lite olika texturer. De kan vara räfflade, de kan vara knottriga, de kan vara taggiga och de kan vara släta. De kan verkligen kännas olika beroende på hur deras ytor ser ut.

Dildos kan även ha olika konsistenser. En del är riktigt mjuka och nästan sladdriga. Andra kan vara hårda som sten. Alla känns väldigt olika och är bra på olika typer av penetrerande stimulans. Det är just penetrerande stimulans som dildos är allra bäst på. Vissa dildos kan dock vibrera. En del dildos har även delar som hjälper till att stimulera klitoris eller analen samtidigt som de penetrerar.

Realistiska eller fantasifulla dildos

Oavsett om man helst vill ha en naturtrogen dildo eller en mer fantasifull dildo, finns det alltid något för alla smaker. Det finns dildos med ådror och andra detaljer för dig som helst vill ha en dildo som ser och känns riktigt naturtrogen. Det finns även dildos för dig som älskar dubbel penetration, det vill säga penetration av både anal och vagina på en och samma gång. Vissa föredrar de mer fantasifulla typerna av dildos. De kan se ut lite hur som helst. Har du alltid funderat över hur det skulle kännas att ha sex med en alien från yttre rymden? Kanske skulle du verkligen vilja uppleva känslan av ett tentakelmonster? Kanske drömmer du om att ha sex med en alv? Eller till och med en häst? Det finns verkligen inga gränser när det kommer till dildoformer. Om någon någonsin har fantiserat om den så finns den, det kan man vara helt säker på.

Regnbågens alla färger

Dildos finns verkligen i regnbågens alla färger. Om inte ännu fler. Föredrar du mörka, lite mer exotiska dildos? Eller vill du hellre ha en ljusare dildo? Kanske vill du ha en härligt lysande grön dildo? Eller varför inte en dildo med Prideflaggans alla fantastiska färger? Oavsett vilken din favoritfärg är eller vad du tänder på mest, finns det alltid en dildo i en färg som du tycker om.

Analpluggar

Analpluggar eller anal plugs är anpassade för penetration och stimulering av analen. De penetrerar på ett helt annat sätt om man jämför med till exempel en dildo. De är specifikt framtagna för att på ett behagligt sätt penetrera analen och göra det riktigt skönt och härligt för användaren. En del analpluggar kan fästas på till exempel en stol, ett bord eller ett golv. Det gör att man kan använda sin plugg utan att röra vid den. Då har man sina händer fria till något annat, vilken kan vara riktigt kul.

Analpluggar är inte fullt lika populära som många andra sexleksaker för kvinnor, men de kan fortfarande vara trevliga för dem som vågar testa anal penetration. Anal penetration är ju inte för alla. Vissa är rädda för denna slags penetration. Det finns nybörjarvänliga anal plugs om man ändå vill försöka testa anal stimulans. Dessa analpluggar är ofta mycket tunnare och mjukare än de andra. Det gör det lättare för dig att penetrera analen för första gången. Den första gången man provar på det är ofta den läskigaste. Men om man tar det försiktigt och börjar med en av de mindre pluggarna har man absolut inget att vara orolig för.

Anal beads

Analpärlor eller anal beads är också till för anal stimulans och penetration. De kan hittas i flera olika former och storlekar. Vissa består av kulor som fästs på ett snöre, medan andra mer liknar istappar och är mindre rörliga. Man för in pärlorna i analen, sedan drar man sakta ut dem en efter en. Varje pärla ger extra stimulans när den kommer ut ur analen. Det kan vara riktigt skönt, speciellt för dig som älskar just anal stimulans och penetration.

Dockor som känns riktiga

Ibland kan det vara trevligt med en kropp som man kan röra vid samtidigt som man stimulerar sig själv. Detta kan man få med hjälp av en naturtrogen sexdocka. Många tror att det endast finns sexdockor för män. De flesta tror att alla sexdockor är formade efter kvinnors kroppar. Detta är faktiskt inte alls sant. Dockor är lika mycket sexleksaker för kvinnor som de är för män. Sexdockor för kvinnor är ofta formade som manliga kroppar. De kommer fullt utrustade med allt det som en manskropp bör ha. Vissa är till och med extra utrustade med både dildo och extra vibratorer.

De flesta sexdockor känns riktigt verkliga tack vare materialen de tillverkas av. Silikon eller liknande material används vid tillverkningen av dessa dockor för att du ska kunna få en så naturtrogen sexupplevelse som möjligt. Att ha sex med en av dessa dockor kan verkligen kännas som den äkta varan. Det är verkligen rena drömmen för de flesta singelkvinnor. De mest naturtrogna dockorna är ofta ganska dyra, men de är helt klart värda det om man känner att man har råd med en. Om du letar efter riktigt bra och effektiva sexleksaker för kvinnor, ska du verkligen skaffa din egen sexdocka.

Knipkulor

Nu kanske du undrar varför knipkulor har kommit med på denna lista över sexleksaker för kvinnor. Knipkulor är ju först och främst kända för att hjälpa till att stärka bäckenbotten. Det var det de designades för från första början. Men i dag kan de användas till en del annat. De allra flesta knipkulor kan faktiskt vara riktigt sköna vid sex. Det finns modeller av knipkulor som även kan vibrera. Dessa är såklart ännu trevligare än de vanliga kulorna.

Vibrerande knipkulor kan vara ett trevligt alternativ till vibratorer. Dessa kulor är också riktigt små och diskreta, så de är lätta att ta med sig när man är ute och reser.

Maskiner

Om man som kvinna vill ta sitt sex till en mycket högre nivå, kan man köpa några kraftfulla sexmaskiner. Sexmaskiner är maskiner som hjälper dig med ditt sex och din stimulans. De består ofta av en kraftfull motor som driver sexleksaker som till exempel dildos eller annat härligt. Det motorn gör är att få sexleksaken att röra sig fram och tillbaka. Ibland kan de även snurra runt i olika hastigheter. De flesta typer av sexmaskiner kan ställas in på många olika sätt för att du ska kunna få den allra bästa njutningen och sexupplevelsen.

Det finns sexmaskiner som liknar uppblåsbara soffor eller fåtöljer.  En uppblåsbar sexsoffa kan ju alltid vara trevligt att ha ståendes hemma. Den kan verkligen rädda alla dina myskvällar. Det finns även några mindre maskiner som tar mycket mindre plats än till exempel en sexsoffa. De fungerar på exakt samma sätt som de allra flesta andra sexmaskiner. De är bara mindre i storlek. Sexmaskiner är verkligen perfekta sexleksaker för kvinnor.

Smarta sexleksaker

Visste du att du kan koppla dina sexleksaker till din telefon eller surfplatta för att lätt och snabbt kunna styra dem? Det kan du faktiskt. Många nyare modeller av sexleksaker kan fjärrstyras med hjälp av din mobiltelefon eller surfplatta. Det är verkligen otroligt smart. Då slipper man att slösa energi på att själv styra sin sexleksak. Man kan låta den göra jobbet i stort sett helt själv.

Man kan även använda sig av detta ihop med sin partner. Fjärrstyrda sexleksaker kan verkligen göra susen i de flesta parförhållanden och deras sexliv. Om du har skaffat en sexleksak som kan styras med hjälp av en telefon eller liknande så använd det. Det ger verkligen ditt sex en helt annan upplevelse.

Klitorispump

En klitorispump hjälper till att förstora klitoris. Detta ger ofta mycket mer njutning och gör det lättare att stimulera klitoris. Vissa tycker att en större och mer synlig klitoris är extra sexigt. Därför använder sig många av klitorispumpar för att förbättra deras sex. 

Bröstpumpar

Bröstpumpar fungerar på ungefär samma sätt som till exempel en klitorispump. Det skapar ett vakuum som gör att brösten förstoras. Vid användning av en sådan pump kommer även bröstvårtorna att bli större och hårdare. För vissa är det extra skönt och leder till mer stimulans.

“Slickande” sexleksaker

Det finns några sexleksaker som efterliknar slickande tungor. Få saker slår en skicklig tunga på ett skönt område. Ett slickhjul eller någon annan typ av slickande sexleksaker kan verkligen kännas riktigt bra. Om du saknar någon som är villig att låna ut sin tunga för att hjälpa dig, kan du använda en av dessa härliga och mysiga sexleksakerna istället. De är minst lika effektiva som en riktig tunga. Vissa av dem är till och med bättre än den äkta varan.

Komplettera med ett bra glidmedel

Det är viktigt att alltid ha ett bra glidmedel till hands, speciellt om man använder sig av många olika typer av sexleksaker för kvinnor. Glidmedlet hjälper till att göra det skönare för dig, samtidigt som det ser till att dina känsliga områden inte tar skada vid användning av din dildo, analplugg eller vad du nu föredrar. Vattenbaserat glidmedel är oftast det bästa för dig. Det är mycket skonsammare för kroppen än många andra typer av glidmedel. Gå alltid efter de glidmedel som är kända för att vara skonsamma och giftfria. Man vill ju inte ha en massa ohälsosamma onödigheter i sitt glidmedel. Man vill såklart kunna njuta utan att behöva oroa sig för konsekvenser. Man kan hitta bra glidmedel på apotek eller liknande. Se alltid till att ditt glidmedel inte innehåller något skumt.

Kombinera dina leksaker

Det allra bästa sättet att använda sina sexleksaker på är att kombinera dem med varandra. När man använder sig av flera olika sexleksaker samtidigt kan man uppnå mycket mer njutning under sin sexakt. Det spelar ingen roll om man onanerar ensam eller om man har sex med en partner. Att använda flera leksaker på en gång är alltid att föredra.

Dildos passar ofta bra ihop med analpluggar eller vibratorer. Att stimulera flera erogena punkter samtidigt kan verkligen ge mycket bättre och mer kraftfulla orgasmer. Alla vill ju få så bra orgasmer som möjligt. Om det är det du är ute efter, ska du verkligen testa att kombinera dina sexleksaker med varandra på lite olika sätt för att se vad som blir skönast för dig. Det är mycket lättare att uppnå det ultimata sexet när man använder flera sexleksaker på en gång.

Ta det försiktigt I början

Om du är ny på att använda sexleksaker ska du alltid vara lite försiktig. Börja inte med den allra största storleken av dildos eller analleksaker. Om du hoppar direkt på de allra största finns det en risk att du kan skada dig själv. Börja lugnt och försiktigt och jobba dig sedan uppåt i storlekarna om du känner att det du har inte är tillräckligt. Detta tips gäller speciellt för dig som ska börja använda sexleksaker för anal stimulans. Ringmuskeln kan ta skada om man inte är försiktig vid penetration av analen. Använd alltid en mindre och tunnare leksak i början och kom ihåg att använda ditt vattenbaserade glidmedel för mer komfort.

Det kan verkligen vara frestande att ge sig på extrema sexleksaker för kvinnor, men om du precis har börjat prova på sexleksaker för första gången så bör du ta det lite lugnt. Om man skadar sig själv under sex kanske man aldrig vågar att prova på nya saker igen. Det är onödigt att utsätta sig själv för detta. Börja därför alltid smått och jobba dig uppåt. Då blir din upplevelse så mycket bättre.

Sexleksaker med din partner

Om du har en partner och vill använda sexleksaker under ert sex tillsammans, finns det ett par saker som kan vara värdar att tänka på. Man ska såklart aldrig tvinga sin partner till att använda något som hen inte tycker om eller vågar att använda. Ge din partner lite tid så kanske de tillslut vågar testa det du vill prova på. Om inte så är det också helt ok. Om du inte vågar använda något så har du såklart också rätt att säga nej till det. Man ska alltid lyssna på varandra och ta varandra seriöst. Tillit är något som är riktigt viktigt när det kommer till sex och förhållanden.

Om ni båda har bestämt er för att testa leksaker tillsammans, kan ni kolla på de leksaker som är designade för två eller flera personer. Det finns till exempel sexmaskiner som kan stimulera två personer på en gång. Dessa brukar då ha en vagina eller en anal i den ena änden och en penisliknande dildo i den andra. De kan vara ett trevligt alternativ till vanligt sex. Det finns även dubbelsidiga dildos. Det är helt enkelt dildos med två ändar. De är ofta mycket längre än en vanlig dildo och är gjord för att kunna penetrera två personer på en gång.

Finns i många olika prisklasser

Sexleksaker har inte ett bestämt pris. Alla kostar inte lika mycket. Priset kan skilja sig enormt mycket från dildo till dildo eller docka till docka. Ofta spelar kvaliteten och materialet en stor roll när det kommer till prissättningen av en sexleksak. Men en snuskigt dyr leksak behöver inte nödvändigtvis vara av mycket bättre kvalitet än en billigare variant eller modell. Man ska alltså inte tro att en dyr sexleksak alltid är bättre än de som är billigare. Gå efter vad andra har tyckt och sagt om leksakerna istället. Det säger mycket mer än vad priset gör. Så haka inte upp dig för mycket på just priset. Det är mycket smartare att köpa sexleksaker som har höga betyg och som många andra använder än att köpa en riktigt dyr leksak.

Det allra bästa är att gå efter en leksak som passar dig och din ekonomi. Köp bara det du har råd med, så kommer du inte att ångra dig efteråt.

Fysiska butiker

Sexleksaker kan köpas i många olika butiker runt om i landet. I en fysisk butik kan man alltid gå runt och kika lite närmare på sexleksaker i verkligheten. Det är ofta mycket lättare att välja ut en bra sexleksak om man faktiskt har sett den med sina egna ögon först. Det är ju inte lika lätt om man letar efter sexleksaker på nätet. Vissa vägrar dock att köpa sina sexleksaker i en fysisk butik. Vissa vill inte ens sätta sin fot i en, då de är rädda för att någon ska se dem i eller utanför butiken. De är ofta ännu mer rädda för att någon familjemedlem eller vän ska se dem med sina nyköpta sexleksaker. Att vara rädd för att bli dömd är fullt förståeligt. Men man behöver inte vara så rädd för det. Att köpa och använda sexleksaker är något som många gör. De visar det bara oftast inte. Därför ska man inte skämmas över att köpa sexleksaker för kvinnor. Det är ju bara en del av livet.

Handla på nätet

Om man ändå inte har lust att köpa sina sexleksaker i en fysisk butik, kan man alltid köpa dem på nätet istället. Det bästa med att leta efter dem på nätet är att du alltid kan ta det i din egen takt. Du kan göra det när som med hjälp av din mobil, din dator eller din surfplatta. Det är verkligen on demand. Detta är något som vissa verkligen älskar. Att bara kunna kika på nya sexleksaker hemma från tv-soffan eller från sängen.

Den allra största fördelen med nätbutiker är att du kan beställa dina saker utan att behöva besöka en fysisk butik. Man får alltid sina sexleksaker skickade hela vägen hem till sin adress. Men tänk om brevbäraren eller grannen ser att jag har köpt en ny vibrator eller en sexdocka? Ingen fara. De kommer inte att ana något alls. Ditt paket är nämligen aldrig märkt med innehåll eller vart de kommer från. Ingen förutom dig vet vad paketet innehåller. Du kan bara vara lugn. Sluta att oroa dig och se fram emot dina nya sexleksaker istället. Det är ju dem du vill lägga din energi på, inte din granne eller brevbäraren. Om du vill vara så diskret som möjligt när du handlar sexleksaker ska du beställa dem online via en butik på nätet. Skulle du inte vara nöjd med ditt köp kan du alltid skicka tillbaka dina saker.